FNV daagt LBV - Wij blijven vechten voor jou - LBV | Meer dan een vakbond

FNV daagt LBV - Wij blijven vechten voor jou

Nieuwsoverzicht
In het jaar dat LBV 55 jaar bestaat, zijn we recent gedagvaard door FNV, die de LBV het werken als vakbond onmogelijk wil maken. Erg onaangenaam en onterecht!

 

Het lijkt erop dat FNV een patroon ontwikkelt waarin ze keer op keer probeert vakbonden die anders werken dan zijzelf te ondermijnen en het werken onmogelijk te maken. Dit keer is LBV blijkbaar aan de beurt en wil de FNV nu met deze dagvaarding onze positie verzwakken en onze reputatie schaden.

 

Het bestuur van LBV onderneemt uiteraard de nodige acties om de dagvaarding van de FNV volledig te weerleggen. We zien de behandeling dan ook met vertrouwen tegemoet, gesteund door een ervaren team van ter zake kundige advocaten. We zijn ervan overtuigd dat we hier als LBV nog sterker door zullen worden!

 

Het is belangrijk om te benadrukken dat deze actie van de FNV natuurlijk geen gevolgen heeft voor onze leden of voor de gebruikelijke steun en dienstverlening die LBV biedt. Je kunt erop rekenen dat we ons werk voor jou onverminderd voortzetten.

 

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrieven over dit onderwerp. Voor vragen en opmerkingen kun je altijd telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

 

 

G.A.M. (Ger) IJzermans

Voorzitter LBV

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info